Kloakafdeling

Drænarbejde

 

Rørlægningsarbejde

 

Højvandsluk

 

TV Inspektion

 

Kloakafdeling

I kloakafdelingen hos MØRK & SKOV ApS tilbyder vi totalløsninger inden for aut. kloakarbejder, herunder tv-inspektioner, højvandslukning, renovering af eksisterende kloaker, drænarbejder, ny-anlæg i forbindelse med nybyggeri m.v. Med andre ord der er intet projekt som er for stort eller for småt.

Vi er en dynamisk afdeling, som altid lægger stor vægt på at give vores kunder en god rådgivning igennem hele byggeriet. Af samme årsag er vi jævnligt på kurser og efteruddannelser, så vi sikrer et færdigt projekt, som efterlever gældende krav og reglementer.

Vores alsidige kundekreds omfatter bl.a. offentlige bygherrer, boligselskaber, grundejerforeninger og byggeopgaver for private og erhvervskunder, beliggende på hele Fyn.

Kloakafdelingen hos MØRK & SKOV ApS er din sikre samarbejdspartner til en god og sund byggeproces.

Kontakt os gerne på tlf. 6617 0855 eller på msh@msh.dk, hvis du søger en erfaren og dygtig samarbejdspartner, til at udføre kloakarbejdet i dit næste projekt, uanset om du er privat eller offentlig bygherre og ønsker et uforpligtende tilbud. Lad os skabe værdi for dit byggeprojekt.

Kontakt

Adr: Holkebjergvej 58, 5250 Odense

Mail: msh@msh.dk  

Tlf: 6617 0855

Information

Mørk & Skov ApS

CVR: 35211187

EAN: 5790002494796